Despre Ansambluri Rezidentiale Constanta

Cu o echipă cu  experiență de peste 17 ani în domeniul imobiliar, am creat această divizie specializată în promovarea ansamblurilor rezidențiale datorită creșterii numarului de cereri și oferte de blocuri noi,în tot judetul Constanța.

In acest mod, venim în sprijinul clienților care doresc să achiziționeze apartamente în blocuri noi, punandu-le la dispoziție prin intermediul site-ului cel mai complet catalog imobiliar al ansamblurilor rezidențiale constănțene.

Astfel, clientul economiseste timp si bani, aici găsind rapid toate informațiile de care are nevoie pentru a lua decizia de cumpărare.

Site-ul promovează doar proiecte rezidențiale noi, apartamente cu 2 camere, 3 camere, 4 camere, garsoniere, studiouri, duplexuri, case, vile ,etc.

Imobilele propuse la vanzare în blocuri noi pot fi finisate, la alb, la rosu sau în constructie, cu posibilitate de cumparare cash, cu credit sau în rate direct de la dezvoltator.

Ofertele sunt afișate cu datele de contact ale dezvoltatorului, cu comision zero!

Venim totodată și în sprijinul dezvoltatorilor, cărora le oferim pachete de promovare PREMIUM ale proiectelor rezidențiale , atat pe site-ul nostru, cat și pe site-urile partenere afișări  top listing, prima pagină, actualizari ale anunțurilor, fotografii profesionale la cerere, content writing, copywriting pentru materialele grafice, grafică pentru materialele tale online, campanii social media (facebook, instagram, tik -tok,etc) avand astfel parte de cea mai de  succes  promovare pe piața imobiliară.

TE AJUTĂM SĂ VINZI ȘI SĂ CUMPERI !

Contactează-ne pentru o oferta:0773/885.446

whats up 0773/885.446

Email : ansambluri@yahoo.com

www.facebook.com/ansambluri.rezidentiale.constanta