Pavaj exterior idei de amenajare


Pavaj exterior idei de amenajare

 CERAMICĂ

Un material invincibil ce a înglobat avantajele pietrei naturale și a tehnologiilor de ultimă generație. Ceramica îndeplinește toate specificațiile tehnice necesare suprafețelor de înaltă rezistență pentru a materializa orice proiect de design interior și exterior.

Ceramica este materialul ce se reinventează mereu. Este proiectată pentru utilizare într-o varietate de aplicații. Datorită naturii și tehnologiei sale, suprafața din ceramică menține o rezistență excelentă la pete, precum și la razele UV, permițând aplicații atât în interior, cât și în exterior, iar împreună cu opțiunile de format mare oferă posibilități de design nelimitate.

 

 

GRANIT

Granitul este un material călit de magma vulcanică, ceea ce face ca el să fie cel mai rezistent din lume după diamant. Cu ajutorul granitului putem să facem finisaje de lungă durată care pot să reziste peste 10 ani fără îngrijiri speciale.

Optând pentru o lucrare din granit, investiți în durabilitatea acestuia și oferiți nota masculină și puternică spațiului în care va fi integrat.

Particularitatea care impresionează în selecția plăcilor de granit pentru un proiect este diversitatea texturii sale, aceasta fiind deseori irepetabilă, în special când se optează pentru modele exclusive.

TRAVERTIN

Travertinul este o rocă sedimentară din categoria calcarelor, cu specificații unice și disponibil într-o gamă de culori extinsă. Caracteristicile şi proprietăţile deosebite pe care această piatră le oferă, fac posibilă utilizarea într-o gamă diversă de lucrări, atât de interior, cât şi de exterior.

Când vorbim despre aceasta piatra naturală, nu putem decât să ne gândim la o simbioză între eleganță și rezistență înaltă – ceea ce face acest material ideal pentru proiectele îndrăznețe și creative.

artgranit.ro