ZEN RESIDENCE CARREFOUR Constanta

  • ZEN RESIDENCE CARREFOUR Constanta
  • ZEN RESIDENCE CARREFOUR Constanta
  • ZEN RESIDENCE CARREFOUR Constanta
  • ZEN RESIDENCE CARREFOUR Constanta
  • ZEN RESIDENCE CARREFOUR Constanta
  • ZEN RESIDENCE CARREFOUR Constanta
  • ZEN RESIDENCE CARREFOUR Constanta
  • ZEN RESIDENCE CARREFOUR Constanta
  • ZEN RESIDENCE CARREFOUR Constanta

Descriere ansamblu

Zen Residence este un ansamblu rezidential prin care dorim sa va oferim mai mult decat va asteptati de la o locuinta!
Construim pentru dumneavoastra si intreaga familie, apartamente concepute sa va ofere tot confortul pe care il meritati!
Din terenul de 21220 mp, cele 7 blocuri vor ocupa doar aproximativ 7000mp, iar pe restul terenului am pregatit un deosebit proiect peisagistic ce va cuprinde locuri de joaca pentru copii, alei pietonale, piste de biciclete, pergole, bancute, multi copaci, chiar si un iaz ornamental cu podulet.
Zidaria va fi realizata din caramida, cu izolatie fonica intre apartamente, instalatii si obiecte sanitare de cea mai buna calitate, avand posibilitatea sa va alegeti gresia faianta si parchetul dintr-o gama selectionata de catre noi.
Blocurile vor fi dotate cu lifturi ce vor cobori pana in parcare, uscator si spatiu de depozitat biciclete.
Primele doua imobile din ansamblul Zen Residence vor fi predate la cheie, cu finisaje de ce mai buna calitate, ceramica import Turcia, ferestre din PVC Dublupan, parchet de 8mm, baile utilate, cu mobilier suport pt lavoar si obiecte sanitare , pana in decembrie 2023.
Ansamblul locativ „Zen Residence” este amplasat pe bulevardul Tomis, la numărul 391, în zona Tomis Nord din orașul Constanța. Locuințele noi sunt construite în zona Carrefour, în spatele magazinelor JYSK și Lem’s și în apropiere de blocurile locative se află magazinul Dedeman, este Media Galaxy, Selgross și Decathlon. Imediat lângă complexul locativ este centrul comercial „Tom Shopping Mall”, iar până la Vivo Mall este de parcurs doar 1,9 km și până la centrul comercial „City Park Mall” sunt de parcurs în jur la 3,8 km.
În apropiere de locuințe se află stație de mijloace de transport în comun cu rute de autobuz și până la plajele din stațiune Mamaia se ajunge în aproximativ 5 minute cu mașina și sunt de parcurs nu mai mult de 4-5 km. Până la Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” se ajunge în 15 minute și se parcurge o distanță de 20,4 km. De la complexul rezidențial este de parcurs o distanță 5,6 km până în centrul orașului Constanța și Gara din Constanța se află la o distanță de 6,6 km. Accesul din complexul locativ și către locuințele „Zen Residence” se face din două străzi: din strada Izmir și direct din strada Genova.
Amenajarea complexului și caracteristici generale
Pe un teren cu suprafața totală de 22 000 mp se află dezvoltat proiectul imobiliar „Zen Residence”. Complexul de locuințe este compus din șapte blocuri locative cu egale regimuri de înălțime de câte unDemisol plus Parter și plus 4 Etaje de apartamente. Aspectele caselor sunt foarte contemporane și la construcție sunt folosite doar finisaje de ultimă generație cu aplicarea celor mai inovaționale idei de design și tehnologii performante. Structura de rezistență a blocurilor locative este formată din cadre din beton armat și clădirile dispun de toți pereții exteriori și interiori realizați din cărămidă eficientă termic și fonic plus pe partea exterioară toți pereții perimetrali dispun de izolație termică calitativă. La fiecare scară locativă din blocuri este instalat câte un ascensor, ce dispune de un grad superior de siguranță și are capacitatea de a transporta maxim 6 persoane. Toate lifturile sunt confortabile și funcționează silențios fără a afecta liniștea locatarilor.
În curțile interioare ale blocurilor locative sunt organizate multe locuri de joacă pentru cei mai mici locatari, pentru părinți și rezidenții sportivi sunt organizate piste pentru biciclete, sunt sădite parcuri și diverse spații verzi amenajate peisagistic cu un bun gust. Locurile de parcare din incinta complexului de locuințe sunt prevăzute atât subterane (poziționate la demisolul clădirilor) cât și există organizate și locuri de parcare terestre. Întreg complexul rezidențial beneficiază de pază și are instalat sistem de monitorizare video.
Detalii de finisare a unităților locative
Ansamblul de locuințe „Zen Residence” oferă în vânzare apartamente confortabile cu scheme decomandate cu două și trei camere spațioase și funcțional gândite. Locuințele sunt proiectate cu suprafețele totale de la 78,11 mp (63,93 mp utili) și până la 108 mp (87 mp utili). În vânzare proprietățile locative sunt predate complet finisate în variantă – „la cheie”. Pentru personalizarea apartamentelor achiziționate, finisajele interioare din locuințe sunt oferite la alegerea cumpărătorilor. Și fiecare beneficiar poate să-și aleagă personal culorile și nuanțele parchetului, plăcilor de gresie și faianță. Toate ușile interioare din apartamente sunt instalate și culoarea acestora la fel este oferită la alegerea cumpărătorilor. Camerele de baie din locuințe sunt absolut finisate, cu obiecte sanitare echipate și complet mobilate. Centrale termice proprii cu funcționare pe gaze sunt prevăzute pentru fiecare unitate locativă individual. Blocurile se predau în folosință cu racordare deplină la utilități.
Departamentul de vânzări al Dezvoltatorului vă stă la dispoziție pentru a vă informa cu toate detaliile despre metodele de plată acceptate (plata integrală, plata prin creditare bancară, plata prin rate de la Dezvoltator). Pentru contacte, mai multe informații utile și alte amănuntele despre construcție și finisarea apartamentelor noi, vă rugăm să accesați site-ul web al complexului locativ „Zen Residence”.
Primul nostru proiect rezidenţial din Constanţa, situat în zona Carrefour pe strada Genova nr 6, este totodată un ansamblu rezidenţial ce promite zonă de spaţiu verde, locuri de joacă pentru copii, alei pietonale, piste de biciclete, pergole şi un iaz mare ornamental cu poduleţ. Ansamblul rezidenţial ZEN va deţine parcare subterană modernă, dar şi locuri de parcare externe situate lângă blocuri fiind realizate într-un mod unic şi inovativ.
UN NOU STIL PENTRU CASA TA!
 
Graff Pink Estate anunţă că Zen Residence va fi construit în 4 etape. În prima etapă vor fi ridicate două blocuri cu 105 apartamente, dintre care 85 sunt cu două camere şi 20 cu trei camere. Suprafeţele acestor apartamente sunt cuprinse între 63 mp şi 89 mp. Totodată, Graff Pink Estate a stabilit termenul de finalizare a celor 4 etape în cel mult 48 de luni de la începerea lucrărilor.
 
Zen Residence are o poziţie strategică, bine aleasa, complexul fiind situat la numai 5 minute distanţă de Staţiunea Mamaia, 10 minute de centrul Constanţei, 5 minute de Vivo, 15 minute de aeroportul Mihail Kogălniceanu şi la numai 2 minute de mers pe jos de marile centre comerciale Carrefour, Dedeman, Selgros, Jysk sau Lem’s.
 
Daca vei alege să locuieşti în Zen Residence, alegi de fapt calitate, accesibilitate şi acces facil la străzi, şcoli, spaţii de recreere şi de cumpărături. Nu mai rămâne decât să găseşti în acest complex elitist apartamentul care să devina casă perfectă pentru tine şi familia ta. Astfel, poţi alege dintr-un număr considerabil de apartamente – 275 apartamente cu 2 camere, 70 de apartamente cu 3 camere şi 10 apartamente cu 4 camere.
 
Dacă eşti în căutarea unui apartament care să devină “acasă” pentru tine în următorii ani, Zen Residence vine cu o ofertă variată şi atractivă, într-o zonă extrem de bine poziţionată. Investeşte inteligent în viitorul tău şi al familiei tale şi cumpără un apartament în complexul Zen Residence.
 
Aceasta se va dovedi în câţiva ani o investiţie inteligenta, zona fiind în continua dezvoltare şi proiectare. Totodată, aici te vei bucura de toate facilităţile şi accesibilitatea de care ai nevoie pentru o viaţă confortabilă.
 
Zen Residence poate fi una dintre cele mai bune investiţii pe care le poţi face pe termen scurt, dar şi pe termen lung. Datorită locaţiei, apartamentele din acest complex vor deveni curând investiţii valoroase în piaţă imobiliară. Totodată, aici poţi găsi apartamentul pe care ţi l-ai dorit întotdeauna.