TRL RESIDENCE V Mamaia Nord

  • TRL RESIDENCE V Mamaia Nord
  • TRL RESIDENCE V Mamaia Nord
  • TRL RESIDENCE V Mamaia Nord
  • TRL RESIDENCE V Mamaia Nord
  • TRL RESIDENCE V Mamaia Nord
  • TRL RESIDENCE V Mamaia Nord
  • TRL RESIDENCE V Mamaia Nord

Descriere ansamblu

Ansamblul rezidențial cuprinde 69 de apartamente cu 2 camere și garsoniere, este situat în vecinătatea plajei, în Mamaia Nord, Strada D7, nr. 38, la 400 m de faleza pietonală Mamaia - Năvodari și la 300 m de magazinul LIDL.
TRL RESIDENCE va prezinta proiectul ansamblului rezidential, ce cuprinde 69 de apartamente cu 2 camere si garsoniere, situat in Mamaia Nord, Strada D7, nr. 38 la 400 m de faleza pietonala Mamaia - Navodari si la 300 m de noul LIDL.

Apartamentele si garsonierele se vand  direct de la dezvoltator si au comision 0% la cumparare pentru cumparator, se predau complet racordate la toate utilitatile (electricitate, gaz, apa, canalizare, fibra optica), complet finisate si utilate cu centrala termica proprie, radiatoare, prize+intrerupatoare modulare, usa metalica acces, usi interior, gresie, faianta, parchet, tamplarie PVC VEKA, balustrade de sticla, contorizari individuale, ascensor 6 persoane, parcare privata cu bariera de acces.

Ansamblul de locuinte se afla situat intr-o zona foarte apropiata de plaja Marii Negre (400m) cu un acces facil la plajele din Mamaia Nord, zona in care se afla amplasat ansamblul de locuinte fiind o zona cu un potential imobiliar si turistic deosebit.

Promenada se afla in imediata vecinatate a ansamblului de locuinte, pentru cei interesati cluburile se afla la doar 5 minute de mers, panorama Marii Negre putand fi admirata din ansamblul de locuinte.

Imobilul este construit cu respectarea tuturor caracteristicilor tehnice aferente proiectului si normativelor tehnice in vigoare.
Acceptam orice tip de credit bancar !

Alege #TRLResidence !