SIRENEI RESIDENCE Costinesti

  • SIRENEI RESIDENCE Costinesti
  • SIRENEI RESIDENCE Costinesti
  • SIRENEI RESIDENCE Costinesti
  • SIRENEI RESIDENCE Costinesti
  • SIRENEI RESIDENCE Costinesti
  • SIRENEI RESIDENCE Costinesti

Descriere ansamblu

Concept nou - Apartamente de 2 camere cu gradini proprii in suprafete de 30 m², iar la etaje terase începând de la 15 m² pana la 40 m² într-o zonă verde, liniștită pe malul marii negre, la 7 minute de mers pe jos de plaja și 10 minute de centrul statiunii Costinesti.
Pe o suprafață de teren generoasă, 1450 m², vom construi 24 de apartamente (P+2) cu grădini proprii la parter si terase deosebite.
Proiectul este situat într-o zonă tânără, vibrantă și mereu dinamică – strada Sirenei Costinesti (a treia linie la promenadă). Construcția de tip P+2 cuprinde apartamente de 2 camere, realizate cu detalii fine de design modern și completate cu o gamă variată de materiale de excepție.Sirenei Residence oferă acces facil către următoarele zone de interes: 250m distanța față de plajă, restaurante cu specific și savoare si 10 minute de zona cluburilor.
Avantajul de a avea o locuință la parter, cu grădină
Viața e mai frumoasă atunci când petreci diminețile în grădina apartamentului tău, acolo unde timpul are răbdare. Spațiul verde îți dă o stare de bine, iar cafeaua băută în aer liber devine un obicei de care nu te mai poți lipsi. Copiii se pot juca în voie, iar prietenii blănoși au mai mult spațiu de mișcare.
Dacă te regăsești în acest scenariu de vacanta, atunci probabil vei fi încântat de apartamentele cu grădină din complexul Sirenei Residence din statiunea Costinesti.
Ofertă de lansare: Apartamente cu 2 camere, suprafețe de la 48 m² pana la 83 m² – prețuri începând de la 53.800€ TVA inclus
Apartamentele beneficiază de următoarele dotări și finisaje, în funcție de varianta aleasă:
tâmplărie PVC , profil culoare gri antracit și geam tripan, 4 seasons, Low-E
ușă metalică antiefracție la intrarea în apartament
centrală pe gaz în condensare, 24KW
aer condiționat 12.000BTU cu inverter
pereți finisați cu glet
băi utilate cu instalatii sanitare
uși de interior
balcoane placate cu gresie de exterior
instalația electrică
instalația termică și sanitară realizată din PPR
casa scării echipată complet: granit, balustradă metalică, sistem de iluminat
videointerfon
izolație exterioară 10cm + tencuială decorativă siliconică
hidroizolație cu polistiren extrudat 10cm + membrană izolatoare
*Toate informațiile, schițele și pozele au exclusiv scop de prezentare! Suprafețele apartamentelor pot suferi modificări +/- 5% după măsurătorile cadastrale.