O.B.A TOWER Mamaia Nord

 • O.B.A TOWER Mamaia Nord
 • O.B.A TOWER Mamaia Nord
 • O.B.A TOWER Mamaia Nord
 • O.B.A TOWER Mamaia Nord
 • O.B.A TOWER Mamaia Nord
 • O.B.A TOWER Mamaia Nord
 • O.B.A TOWER Mamaia Nord
 • O.B.A TOWER Mamaia Nord
 • O.B.A TOWER Mamaia Nord

Descriere ansamblu

O.B.A TOWER este noul proiect imobiliar marca O.B.A different by luxury, un concept rezidential nou, foarte indraznet, care ce va atrage toate privirile. Proiectul se deosebeste printr-un design architectural unic, avand suprafete vitrate mari, linii moderne si rafinate. Prin pozitionare si design acest proiect va deveni un nou reper in nordul statiunii Mamaia.
O.B.A Tower înseamnă inovaţie nonconformistă, o abordare noua pe piaţa imobiliară din Constanta, pentru cei cu un gust rafinat.
O.B.A Tower este opţiunea pe care o aşteptai pentru viitoarea ta locuinţă cu un randament investitional foarte atractiv.
Ansamblul rezidenţial e amplasat într-una din zonele in plina dezvoltare ale oraşului.
În apartamentele noastre primează confortul şi libertatea. Construcţia este realizată după un design ergonomic, fără zone ce incomodează sau nu pot fi folosite, cu mult preţ pus pe lumina naturală.
Proiectul se deosebește printr-un design arhitectural unic, având suprafețe vitrate mari, linii moderne si rafinate. Prin poziționare si design acest proiect va deveni un nou reper in nordul stațiunii Mamaia.
Numeroasele facilităţi ale ansamblului sunt gândite pentru a te sprijini şi inspira să trăieşti aşa cum îţi doreşti şi totodată să fii parte dintr-o comunitate de oameni care îţi împărtăşesc stilul de viaţă.
Scopul nostru este de a ne diferenția prin CALITATE, ATENȚIE la detalii și multiplele BENEFICII oferite clienților noștri!
Astfel, în urma colaborării noastre cu MOBEXPERT vă oferim următoarele beneficii:
- te ajutăm să amenajezi noul apartament, oferindu-ți un GIFT CARD Mobexpert în valoare de 10.000 lei, 15.000 lei sau 20.000 lei, în funcție de tipul apartamentului ales
- consiliere și servicii de design personalizat oferite gratuit de partenerul nostru, Mobexpert Constanța
- voucher 10% la achiziții de mobilier și decorațiuni interioare din magazinul Mobexpert Constanța situat pe B-dul Aurel Vlaicu 271
(*Regulamentul Campaniei poate fi consultat pe site-ul nostru)
Oferim servicii diversificate de plata:
- plata în rate la dezvoltator
- plata integrală cu discount
- plata standard

Pretul nu include TVA 5%