O.B.A RESIDENCE Mamaia Sat

  • O.B.A RESIDENCE Mamaia Sat
  • O.B.A RESIDENCE Mamaia Sat
  • O.B.A RESIDENCE Mamaia Sat
  • O.B.A RESIDENCE Mamaia Sat
  • O.B.A RESIDENCE Mamaia Sat
  • O.B.A RESIDENCE Mamaia Sat

Descriere ansamblu

O.B.A Residence defineşte un stil de viaţă nou, departe de zgomotul şi aglomeraţia oraşului.
Acasă înseamnă siguranţă, linişte şi pace!
Acesta este noul proiect marca O.B.A Different by luxury rezidenţial, situat pe strada C2, în nordul
staţiunii Mamaia, ce defineşte un stil de viaţă nou, departe de zgomotul şi aglomeraţia oraşului, oferind liniştea şi intimitatea specifică zonei respective, cât şi o vedere panoramică atât asupra mării cât şi a lacului.
Structurat pe 5 etaje, însumând un număr total de 47 de apartamente cu 2 camere, având suprafeţe cuprinse între 46,22 şi 81,44 mp, îţi oferă posibilitatea de a compartimenta şi organiza spaţiul după propriile nevoi, ce pot satisface şi cele mai exigente gusturi .
Concepute ca spaţii moderne, sofisticate şi relaxante în acelaşi timp apartamentele din O.B.A Residence beneficiază de multă lumină naturală, care pune în evidenţă eleganţa simplă a finisajelor de înaltă calitate.
● Zone de interes şi modalităţi de plată
Modalităţi de plată
- Plată standard
- Plată în rate la dezvoltator
- Plată integrală cu discount
- Plată eşalonată
- Plată prin credit
Marea şi Plaja
O plimbare cu skijet-ul, o baie în valurile înspumate ale mării sau o zi la plajă pe nisipul încins, toate acestea la doi paşi de reşedinţa dumneavoastră de lux.
Lacul
O plimbare cu barca admirând un apus de soare pe lacul Siutghiol la doar câţiva metri de locaţia dumneavoastră.
Centre Spa
În zilele de răsfăţ puteţi alege centrele spa din apropierea reşedinţei dumneavoastră ce vă oferă cele mai complete servicii de wellness.
Cluburi
Locaţia este amplasată ideal, oferindu-ţi combinaţia perfectă între relaxare şi distracţie. Aici te vei bucura de o experienţă rafinată la malul mării, dar şi de petreceri în faimoasele cluburi din Mamaia.
Restaurante şi Cafenele
Atât pentru întâlnirile business, cât şi pentru ieşirile relaxante cu familia sau prietenii aveţi alături de reşedinţa dumneavoastră printre cele mai bune restaurante şi cafenele.
●Apartamentele se pot vizualiza şi în prezent în stadiul de construcţie, având termenul de finalizare în decembrie 2023.