MAKADA RESIDENCE Mamaia Nord

  • MAKADA RESIDENCE Mamaia Nord
  • MAKADA RESIDENCE Mamaia Nord
  • MAKADA RESIDENCE Mamaia Nord
  • MAKADA RESIDENCE Mamaia Nord
  • MAKADA RESIDENCE Mamaia Nord
  • MAKADA RESIDENCE Mamaia Nord

Descriere ansamblu

În proiectul de locuințe noi MaKaDa Residence vei găsi studiouri si apartamente noi cu 2 camere la prețuri avantajoase! Apartamentele din complex au fost proiectate într-o manieră eficientă și echilibrată, pentru a crea spații optime și luminoase și sunt gândite pentru a se adapta nevoilor oricărei persoane, date fiind diversitatea dispunerii și compartimentărilor și finisajele atent executate.
Apartamentele noi din proiectul MaKaDa Residence dispun de o foarte bună compartimentare și îți pun la dispoziție tot spațiul de care ai putea avea nevoie.
Livingul spațios este împărțit cu grijă, pentru a oferi atât o zonă de luat masa, cât și destul loc de recreere. Există de asemenea spațiu pentru amplasarea unei biblioteci sau a unei zone de lucru, dacă lucrezi de acasă. Bucătăria este spațioasă, iar dormitorul dispune de un spațiu pentru integrararea unui dressing.
Locatia este foarte importanta atunci cand alegi locatia casei tale, asa ca am ales sa locuiesti la doar 2 minute de plaja si de zona de cluburi. Mai mult, apartamentele noastre ofera vedere asupra marii!
Accesul se face direct din Bulevardul Mamaia Nord. Puncte de interes : LIDL Mamaia Nord – 100m, Restaurant Luna Rosa – 200m, Peco VOLL – 300m, Plaja Mamaia Nord – 500m – Papaya Beach, Mackerell Beach, Playa del Mar Beach
Simplitatea tine de bunul-gust. Lucram cu arhitecti pregatiti in a desena linii placute ochiului si coloristica adaptate zonei si destinatiei viitoarei tale locuinte. Materialele vor fi intotdeauna de cea mai buna calitate!
Apartamentele din complex au fost proiectate într-o manieră eficientă și echilibrată, pentru a crea spații optime și luminoase și sunt gândite pentru a se adapta nevoilor oricărei persoane, date fiind diversitatea dispunerii și compartimentărilor și finisajele atent executate.
Pretul apartamentelor variaza in functie de suprafata utila a fiecaruia si de etaj.
Sunt acceptate ca modalităţi de plată orice tip de credit bancar (Prima Casă, credit ipotecar, credit imobiliar (lucrăm cu toate băncile) sau prin transfer bancar. Nu se acceptă sistemul rent to buy sau rate la dezvoltator.