CALIPSO RESIDENCE Inel II Constanta

  • CALIPSO RESIDENCE Inel II Constanta
  • CALIPSO RESIDENCE Inel II Constanta

Descriere ansamblu

CALIPSO RESIDENCE are placerea de a va prezenta al 3-lea proiect, cu preţuri de vânzare începând de la 1100 euro/mp, apartamentele se predau la stadiul de gata şi suntem adepţi ai sistemului de plata ''RATE LA DEZVOLTATOR''.
Având în spate istoricul construcţiilor noastre, acest proiect P+10 face parte dintr-un ansamblu de 4 blocuri, primele 2 deja vândute integral şi locuite în procentaj de 100%.
Propunem spre vânzare apartamente ce au structuri decomandate cu 2, 3 şi 4 camere iar pentru finalizarea lor am folosit şi folosim numai materiale premium, finisaje moderne şi cu bun gust, fiecare scara beneficiază de câte 2 lifturi de ultima generaţie, Incercăm sa facem ca fiecare cumpărător sa fie mulţumit şi sa ii satisfacem nevoile locative, aşa ca am optimizat perfect suprafetele încăperilor din punct de vedere al spaţiului, am încercat sa adaptam nevoile de reconfigurare cu terase generoase în aşa fel încât oricând se poate face o zona pt activităţi sportive sau o zona de "house working".
Consultanţii nostri va stau la dispozitie si va invita la biroul de vânzări pe str. ELIBERARII nr.48 (langa R.A.R) unde va vom explica ce înseamna PREDAREA APARTAMENTULUI LA GATA, PRETUL DE ACHIZITIE PT FIECARE UNITATE IN PARTE, va vom explica şi cum vom proceda cu sistemul de plata "RATE LA DEZVOLTATOR".
Va aşteptăm la vizionare şi va putem promite ca o sa fiţi mulţumiţi de oferta noastra de preţuri, calitatea şi suprafata generoasa a fiecărui apartament.
Va mulţumim.