BARRACUDA RESIDENCE ONE

 • BARRACUDA RESIDENCE ONE
 • BARRACUDA RESIDENCE ONE
 • BARRACUDA RESIDENCE ONE
 • BARRACUDA RESIDENCE ONE
 • BARRACUDA RESIDENCE ONE
 • BARRACUDA RESIDENCE ONE
 • BARRACUDA RESIDENCE ONE
 • BARRACUDA RESIDENCE ONE
 • BARRACUDA RESIDENCE ONE
 • BARRACUDA RESIDENCE ONE
 • BARRACUDA RESIDENCE ONE
 • BARRACUDA RESIDENCE ONE
 • BARRACUDA RESIDENCE ONE
 • BARRACUDA RESIDENCE ONE
 • BARRACUDA RESIDENCE ONE
 • BARRACUDA RESIDENCE ONE
 • BARRACUDA RESIDENCE ONE
 • BARRACUDA RESIDENCE ONE
 • BARRACUDA RESIDENCE ONE
 • BARRACUDA RESIDENCE ONE

Descriere ansamblu

Preturi promotionale !!!
 
Situat in zona de Nord a orasului, la 200 m de malul lacului Siutghiol, str.Perlei nr.11, la numai cateva minute de principalele atractii ale orasului Constanta,Barracuda Residence One este primul si singurul bloc de locuinte din tara dotat cu panouri fotovoltaice care produc energie electrica verde si reduc simtitor facturile la electricitate.
 
In plus ansamblul dispune de finisaje si dotari de lux, apartamente spatioase, o vedere spectaculoasa asupra lacului, liniste si aer curat.

Sc Barracuda Residence SRL ofera la vanzare apartamente cu 2 si 3 camere, ansamblul rezidential  fiind finalizat in 2021.

Fiind prima cladire din Romania care a introdus costuri reduse la facturile de curent prin montarea a 150 de panouri solare pe acoperisul sau, folosind materiale de constructii de calitate superioara ce respecta normele de sanatate dar si de poluare, asiguram locuitorilor nostrii tarife de intretinere extrem de reduse.

Pozitionarea acesteia ne-a permis sa avem in apropiere o zona linistita, inconjurata de natura, in vecinatatea Lacului Siutghiol ideala pentru iubitorii de sporturi acvatice sau plimbari.

In plus, deschiderea la bulevardul principal Aurel Vlaicu asigura accesul rapid :

Universitatea Ovidius-Campus-2 min

Statiunea Mamaia-3 min

Penny Market-3 min

Vivo Shopping Center-4 min

Carrefour-5 min

Parcul Tabacariei-5 min

City Park Mall-5 min

Scoli Licee-7 minute

Statia de autobuz aproximativ 1 minut de mers pe jos.

La nivel de siguranta, imobilul este echipat cu acces privat de tip bariera, paza 24 7, camere de supraveghere de inalta calitate, rezervor cu apa menajera de o tona care asigura functionarea pentru aproximativ 24 de ore in cazul intreruperii acesteia de la retea, lift inteligent cu sistem automat integrat de deschidere al usilor la cel mai apropiat nivel in cazul intreruperii curentului si 2 pompe de inalta putere pentru evacuarea apei si este racordat la toate utilitatile, curent electric, gaz, apa, canalizare, fibra optica.

Are o inaltime de 4 etaje ,30 de locuinte cu 2 si respectiv 3 camere , compartimentari inteligente cu spatii incastrate in perete pentru dressing, astfel incat sa puteti utiliza fiecare metru patrat intr-un mod cat mai eficient.
 
Majoritatea imobilelor sunt dotate cu 2 terase: una acoperita, care poate fi utilizata ca si spatiu de depozitare si una descoperita. Accesul se poate face din camera de zi sau dormitorul principal, iar in anumite cazuri si prin bucatarie. Cladirea dispune de 5 boxe amplasate la demisol ce pot fi achizitionate individual si 2 spatii comune pe etaj, cu acces pe baza de cheie.

La construirea apartamentelor noastre, am ales sa folosim materiale moderne si inovatoare care asigura o ventilatie eficienta a aerului fara pierderi de caldura. Acest lucru inseamna ca aerul proaspat poate circula liber prin casa ta, mentinand un mediu curat si sanatos, reducand pierderile energetice si oferind caldura si confort pe timpul iernii.

Fiecare locuinta beneficiaza de centrala termica pe gaz, marca Immergas in condensatie, putere 25 KW, calorifere montate pentru a facilita raportul optim de caldura si consum din fiecare camera, circuit electric separat pentru plita si cuptorul din bucatarie, glafuri si balustrade din marmura, instalatie de aer conditionat pentru fiecare camera, usi interioare cu inchidere magnetica si garnituri duble pentru o antifonare eficienta dar si un schimb de temperaturi cat mai redus, instalatie individuala pentru masina de spalat rufe si masina de spalat vase.

De asemenea, pentru a ne asigura ca particularizam fiecare apartament in parte dupa preferintele tale, poti alege modelul de parchet, faianta si gresie iar pentru baie, dintre cabina de dus sau cada.

Panourile solare care produc energie electrica verde au contorizare individuala pentru fiecare apartament ce masoara curentul produs si consumat de catre fiecare apartament in parte. Cu ajutorul lor vei beneficia de reduceri substantiale la facturile de curent electric dar si de un mediu de viata mai sanatos.

Apartamentele se predau cu urmatoarele finisaje de lux, cuprinzand:

Gresie Impronta Italgraniti pe balcon

Gresie si fainata Del Conca in bucatarie si in baie

Parchet Egger (Gresia si parchetul se pot inlcoui cu orice alt model doriti dumneavoastra in limita bugetului)

Tamplarie Deceunik cu 6 camere si cu o grosime de 83mm cu sticla tripan cu grosime de 52mm

Glafuri si balustrade de marmura

Usa intrare blindata cu cheie tip seif si incuietoare Mottura, Italia

Usi interioare cu inchizatoare magnetica, productie Italia

Videofon la intrarea in bloc

Circuit electric separat pentru plita si cuptor electric

Centrala Immergas in condensatie, calorifere

Corpuri sanitare in bai(cada cabina de dus la alegere)

Prize,intrerupatoare

Pereti din Ytong

Gresie care imita marmura Sant Agostino pe casa scarii

Lift Schindler

Corpuri de iluminat Eglo

 
Sc Barracuda Residence SRL va ofera la vanzare apartamente cu 2 camere tip A.

Apartamentele de 2 camere tip A, au suprafata de 73.5mp construiti, respectiv 61.5 mp utili, compus dintrun dormitor, o bucatarie inchisa, o baie, un living spatios si 2 balcoane foarte spatioase, unul inchis si unul deschis si cu o priveliste frumoasa.
Va oferim la vanzare si  apartamente cu 2 camere,tip B.

Apartamentele de 2 camere tip B au suprafata de 76.57 mp construiti, respectiv 64.5 mp utili, compus dintrun dormitor, o bucatarie inchisa foarte spatioasa, o baie, un living si  2 balcoane foarte spatioase, unul inchis si unul deschis si cu o priveliste frumoasa.

Apartamentele de 3 camere au suprafata de 92.70 mp construiti, respectiv 75 mp utili, compus din 2 dormitoare spatioase, o bucatarie inchisa, 2 bai, un living si 2 balcoane foarte spatioase, unul inchis si unul deschis si cu o priveliste frumoasa. 
 
Locuri de parcare la demisol 10.000 Euro+TVA
 
Pentru orice detalii asteptam cu drag apelul dumneavoastra.

Disponibilitati

Schita Camere Bai Etaj Suprafata Pret EURO
2 1 2/4 61.5 MP UTILI SI 73.5 MP CONSTRUITI 94.500 EURO+TVA
2 1 2/4 64.5 MP UTILI si 76.5 MP CONSTRUITI 99.000 EURO+TVA
3 2 2/4 75 MP UTILI SI 92,7 MP CONSTRUITI 117.000 EURO+TVA