AXXIS NOVA RESORT & SPA Mamaia Nord

 • AXXIS NOVA RESORT & SPA Mamaia Nord
 • AXXIS NOVA RESORT & SPA Mamaia Nord
 • AXXIS NOVA RESORT & SPA Mamaia Nord
 • AXXIS NOVA RESORT & SPA Mamaia Nord
 • AXXIS NOVA RESORT & SPA Mamaia Nord
 • AXXIS NOVA RESORT & SPA Mamaia Nord
 • AXXIS NOVA RESORT & SPA Mamaia Nord
 • AXXIS NOVA RESORT & SPA Mamaia Nord
 • AXXIS NOVA RESORT & SPA Mamaia Nord
 • AXXIS NOVA RESORT & SPA Mamaia Nord
 • AXXIS NOVA RESORT & SPA Mamaia Nord
 • AXXIS NOVA RESORT & SPA Mamaia Nord

Descriere ansamblu

 
Noi, cei de la AXXIS Nova am inovat un concept modern și integrat pe piața de Real Estate din România, construind un complex imobiliar de top pe litoralul din Mamaia Nord, o sculptură care să ne definească și să dezvăluie lumii întregi spiritul artistic românesc.
 
Inspirați și de sintagma profundă a lui Horațiu: ,,Carpe diem” vrem să transformăm fiecare clipă a rezidenților noștri , într-o poveste plină de senzații și sentimente de neuitat, pe care să o trăiască toată viața, în apartamente noi și moderne, într-un resort de lux, în care standardul lor de viață să fie ridicat la nivel de artă.
 
Pentru acest fascinant complex rezidențial din Mamaia am ales o locație de poveste, chiar pe malul Mării Negre unde dăm viață unui proiect de o eleganță epică și rafinată, cu apartamente premium, vitrate generos, construite din materiale de ultimă generație, smart, cu terase extrem de spațioase din care simfonia mării și zâmbetul blând al soarelui îți vor da sentimentul perpetuu de libertate și fericire.
 
Dezvoltatorul imobiliar a conceput universul AXXIS Nova din șase imobile rezidențiale, high-end, în formă de nave de croazieră, o adevărată Armada care abia așteaptă să exploreze mările împreună cu tine, un hotel de 5* Axxis Mundi, care va fi deschis pe tot parcursul anului și facilități multiple, la doar un buton distanță care îți vor depăși toate așteptările, cum ar fi:
 
# suprafață resort 50.000 m2
# suprafață spații verzi 15.000 m2 (grădini de cireși japonezi și în stil Versailles)
# plajă privată de 20.000 m2 / blue flag (cu tot ce ai visat: terenuri de sport, baruri, masaj, bibliotecă, locuri de joacă pentru copii, etc.)
# 1600 mp piscine încălzite
# galerie comercială exclusivistă
# galerie de artă
# SPA
# intimitate & securitate (monitorizare video, bariere de acces)
# parcări subterane & supraterane
# locuri de joacă pentru copii
# hotel pentru animale de companie (cu parc dedicat)
# studiouri, apartamente cu 2 camere, 3 camere 
 
Plaja privată de 20.000 de metri pătrați va fi dotată cu toate facilitățile necesare unui sejur de neuitat.
 
Toate piscinele din complex vor fi încălzite și vor prelungi sezonul estival chiar dacă marea nu va mai fi la fel de prietenoasă.
 
În plus, în zona de SPA a hotelului, va exista o piscină care poate fi folosită tot anul. În complex vor exista terenuri de sport în aer liber, dar și la interior.
 
Zonele de promenadă prin grădina franceză, pe sub cireșii japonezi, pe lângă fântâna arteziană din piațeta centrală sau zonele de relaxare vor completa peisajele de vis din complex.
 
Zona verde se întinde pe mai mult de 15.000 de metri pătrați.
 
Tot în complex veți găsi spații de joacă interioare și exterioare pentru copii, hotel pentru animalele de companie, turn de belvedere, restaurante, cafenele și magazine de lux.
 
Terasele superioare ale clădirilor sunt zone comune de relaxare și lounge destinate rezidenților.
 
Tot pe aceste terase vor exista zone destinate panourilor solare care vor alimenta iluminatul în spațiile comune și vor furniza energia electrică pentru alte facilități din complex pentru că ne dorim să scădem cât de mult se poate costurile de întreținere.
 
BLOCUL MADRID
Madrid, primul imobil cu apartamente de top din ansamblul AXXIS Nova Resort & SPA, este proiectat să cuprindă un total de 269 de unități locative – studiouri și apartamente cu 2, 3 camere, alături de penthouse-uri. Toate apartamentele au o înălțime de 2,90 metri și stabilesc noi standarde de concept și design pe piața de Real Estate din România.
 
SMART
Apartamentele AXXIS Nova Resort & SPA vor avea sistemul Smart Home deja instalat si se vor preda complet finisate: vor avea montate parchetul, gresia, centralele termice, sistemele de încălzire prin pardoseală, aparatele de aer condiționat, prizele, întrerupătoarele și corpurile de iluminat. În plus, toate băile vor fi complet utilate.
 
SUSTENABIL
Clădirile din cadrul ansamblului vor fi dotate cu panouri solare și sistem de fațadă ventilată, ambele soluții contribuind la un grad ridicat de eficiență energetică, care va reduce semnificativ costurile de întreținere a rezidenților. Amplasate în subteran, parcările în complex vor fi suficiente pentru toți locatarii.
 

STILURI DE AMENAJARE
Pentru a beneficia de un maximum de confort, clienții AXXIS Nova Resort & SPA au posibilitatea de a opta pentru unul dintre cele 3 stiluri de amenajare propuse de dezvoltator.
Astfel, fiecare apartament, indiferent de numărul de camere, va putea urma liniile Luna, Solis și AXXIS.
Diferite atât din punct de vedere estetic, cât și al bugetului, cele trei stiluri de amenajare dezvoltate de către designerii noștri vor fi puse în practică în funcție de preferințele tale.
 

AXXIS
Stilul AXXIS este elegant, cu materiale de cea mai înaltă calitate: marmură, piese metalice aurii care conferă un aspect regal întregii amenajări. Este o nouă definiție a luxului, perfect pusă în valoare de spațiile vitrate ample ale apartamentelor, cu vedere spre Marea Neagră.
 

SOLIS
Solis este un stil de amenajare mediteranean, care foloseste culori calde. Privilegiază materialele naturale: prezența lemnului natúr se armonizează perfect cu textilele din iută, in, bumbac. Nuanțele din sfera culorilor pământului sunt contrabalansate de alb, dar și de elemente cromatice mai pregnante, precum verdele.
 

LUNA
Stilul Luna este caracterizat de linii minimaliste, fiind perfect pentru cei ce aleg simplitatea. Sintagma „Less is more” a arhitectului Ludwig Mies van der Rohe, este deja celebră pentru caracterizarea acestui stil mereu modern. Caracteristica de bază a acestui mod de amenajare este funcționalitatea. În plan cromatic regăsim nuanțe neutre iar materialele folosite completează exigențele confortului modern.